ΣΕΙΡΑ W-TENT ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΚΟΜΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΗ

Η σειρά τεντών W-TENT της RÖDER συνδυάζει κομψότητα και στυλ με άφθονο χώρο. Ιδιαίτερα υψηλές οροφές παρέχουν τη σωστή ατμόσφαιρα για πολυτελείς εκδηλώσεις και επιτρέπουν την εύκολη και ασφαλή εγκατάσταση εξοπλισμού ήχου, φωτισμού και διακοσμητικών στοιχείων. Όλες οι τέντες της σειράς W-TENT μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, αρκεί να είναι συμβατά τα πλευρικά ύψη και οι αποστάσεις των στύλων. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό συγκρότημα τεντών σε χρόνο μηδέν, προσφέροντας άφθονο χώρο για εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας.

Η σειρά τεντών W-TENT διακρίνεται για το εξελιγμένο σύστημα συναρμολόγησης, τη στατικά ελεγμένη σταθερότητα, μια ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ και την εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν W-TENT για την εκδήλωσή σας. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας - θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

THE W-TENT WINE TENT-ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

THE W-TENT WINE TENT-ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ ΤΕΝΤΕΣ

Μια κλασική τέντα που προσφέρει το κατάλληλο σκηνικό για κάθε εκδήλωση: η σειρά W-TENT συνδυάζει μια συμβατική, οικεία εμφάνιση με τα σύγχρονα ανθεκτικά υλικά και ένα αποτελεσματικό σύστημα συναρμολόγησης. Διαθέσιμη σε πολλαπλά πλάτη και πλευρικά ύψη, η τέντα W της  RÖDER μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στον αναμενόμενο αριθμό συμμετεχόντων, είτε ως αυτόνομη κατασκευή είτε ως μέρος ενός συγκροτήματος σκηνών.

Επιπλέον, θα βρείτε μια λίστα με βασικές πληροφορίες και διαστάσεις για την βασική σκηνή κρασιού από τη σειρά τεντών W-TENT. Εάν χρειάζεστε πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στο φύλλο τεχνικών δεδομένων

RÖDER W-TENT GIGA UNO ΤΕΝΤΑ – Η κομψότητα συναντά την ευελιξία