ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΕΝΤΕΣ -ΤΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ

Οι P-TENTS της RÖDER είναι μια καλή επιλογή αν ψάχνετε για κλασικά σχήματα και αρθρωτό σχεδιασμό. Η σειρά P-TENT προσφέρει μεγάλη ελευθερία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Τα πλάτη, τα μήκη και τα ύψη των τεντών είναι προσαρμόσιμα, ενώ το δοκιμασμένο σύστημα τοποθέτησης επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση διακοσμητικών και δομικών στοιχείων.

Προαιρετικά εξαρτήματα όπως συστήματα δαπέδων, επενδύσεις ή επεκτάσεις δημιουργούν μια κατασκευή που είναι κατάλληλη για κάθε περίσταση.

Οι P-TENTS είναι ξεχωριστές όχι μόνο για την ιδιαίτερή τους εμφάνιση, αλλά και για την ασφάλεια και την οικονομική τους απόδοση. Τα συστήματα μπορούν να εγκατασταθούν γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Η σταθερότητά τους έχει ελεγχθεί στατικά. Όλα τα μοντέλα P-TENT κατασκευάζονται σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 13782.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά P-TENT.

Η RÖDER P-TENT PARTY ΤΕΝΤΑ – ΚΛΑΣΙΚΗ, ΣΤΕΡΕΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ.

RÖDER P-TENT PARTY MARQUEE

Απαραίτητο στοιχείο για εκδηλώσεις και πάρτι μικρής κλίμακας: αυτή η κλασική τέντα πάρτι RÖDER διατίθεται με πλάτος ανοίγματος από τρία έως δέκα μέτρα και μπορεί να επεκταθεί. Η υψηλή σταθερότητα της σκηνής για πάρτι, οι καλές ιδιότητες αντοχής στις καιρικές συνθήκες και το γρήγορο και απλό στήσιμο την καθιστούν απαραίτητη για τις εταιρείες ενοικίασης τεντών σε όλο τον κόσμο.

Εάν χρειάζεστε πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στο φυλλάδιο τεχνικών δεδομένων.

Η RÖDER P-TENT BODEGA ΤΕΝΤΑ – ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ, ΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΨΗ

ΤΕΝΤΑ RÖDER P-TENTS BODEGA

Λειτουργικότητα για ειδικές εκδηλώσεις: η τέντα πάρτι Bodega από τη σειρά P-TENT της RÖDER συνδυάζει σταθερότητα και ανθεκτικότητα με ξεχωριστό σχήμα. Οι καλεσμένοι σας θα ενθουσιαστούν με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που προσφέρει το εσωτερικό αυτής της σκηνής, που θυμίζει ένα παραδοσιακό θολωτό κελάρι ισπανικού στιλ. Η σκηνή είναι διαθέσιμη με πλάτος ανοίγματος από τρία έως δέκα μέτρα και μπορεί να προσαρμοστεί στον αναμενόμενο αριθμό επισκεπτών σας.

Επιπλέον, θα βρείτε μια λίστα με βασικές πληροφορίες και διαστάσεις για την τυπική σκηνή πάρτι Bodega. Εάν χρειάζεστε πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στο φυλλάδιο τεχνικών δεδομένων.