ΤΕΝΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Οι σκηνές SAS λειτουργούν ως χώρος φιλοξενίας για υπαίθριες εκδηλώσεις συλλόγων και νεανικών ομάδων, καθώς και ως καταφύγιο για αστυνομικές, πυροσβεστικές, στρατιωτικές και ανθρωπιστικές οργανώσεις. Οι κινητές οικιστικές λύσεις RÖDER είναι ιδανικές για προσωρινή στέγαση σε καταστροφές και προσφυγικές ροές.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη σωστή τέντα για το έργο σας. Επικοινωνήστε και η ομάδα μας θα χαρεί να σας συμβουλέψει!

ΤΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ RÖDER SAS-TENT – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

RÖDER SAS-ΤΕΝΤΕΣ 24,25,34,35

Λέσχες και ομάδες νέων, η αστυνομία, η πυροσβεστική, οι ανθρωπιστικές οργανώσεις και ο στρατός συμφωνούν σε ένα πράγμα τουλάχιστον: η ποιότητα και η αξιοπιστία των σκηνών που χρησιμοποιούνται στις υπαίθριες εκδρομές είναι εξαιρετικά σημαντικές. Όχι μόνο πρέπει να προστατεύουν από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες και να καταπολεμούν τις δυσμενείς περιβαλλοντικές επιρροές, αλλά πρέπει επίσης να είναι εύκολο να μεταφερθούν και να τοποθετηθούν. Οι τέντες της σειράς SAS-TENT της RÖDER πληρούν όλες τις απαιτήσεις και είναι ιδανικές για χρήση σε δύσκολες καταστάσεις.

Επιπλέον, θα βρείτε μια λίστα με βασικές πληροφορίες και διαστάσεις για τα βασικά προϊόντα SAS-TENT. Εάν χρειάζεστε πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στο φυλλάδιο τεχνικών δεδομένων.

ΤΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ RÖDER SAS-TENT – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ RÖDER SAS-TENTS 45,48,56,60

RÖDER SAS-ΤΕΝΤΕΣ 45,48,56,60

Οι SAS-TENTS χρησιμοποιούνται όπου απαιτείται αξιοπιστία και ανθεκτικότητα σε ένα δυσμενές εξωτερικό περιβάλλον. Αυτές οι ειδικές σκηνές παρέχουν αποτελεσματική προστασία από αντίξοες καιρικές συνθήκες, στήνονται και αποσυναρμολογούνται γρήγορα και μπορούν να μεταφερθούν εύκολα, χάρη στο σχετικά μικρό τους βάρος και τον αρθρωτό σχεδιασμό τους. Οι ομάδες ελέγχου καταστροφών, οι στρατιωτικές δυνάμεις, οι οργανώσεις βοήθειας και οι ομάδες συλλόγων και νεολαίας βασίζονται κυρίως στις SAS-TENTS για τις υπαίθριες ανάγκες τους.

Επιπλέον, θα βρείτε μια λίστα με βασικές πληροφορίες και διαστάσεις για τα βασικά προϊόντα SAS-TENT. Εάν χρειάζεστε πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στο φυλλάδιο τεχνικών δεδομένων.