Βαρέως τύπου κιόσκια & τέντες – Η ΣΕΙΡΑ B-TENT

Οι μεγάλες B-TENTS της RÖDER πληρούν όλες τις απαιτήσεις που απαιτούν τα έργα μεγάλης κλίμακας για σύγχρονες χωροταξικές λύσεις. Αυτές οι τέντες συνδυάζουν χώρο, ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και οικονομική απόδοση σε ένα ευέλικτο, επεκτάσιμο σύστημα τέντας.

Τα πλάτη, τα μήκη και τα ύψη  των μεγάλων τεντών RÖDER μπορούν να επιλεγούν και να προσαρμοστούν σε σχεδόν οποιοδήποτε πιθανό σενάριο. Το εξελιγμένο σύστημα συναρμολόγησης επιτρέπει τη γρήγορη εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση των τεντών, παρέχοντας την απαραίτητη κινητικότητα.

Φυσικά, οι μεγάλες B-TENTS μπορούν να εξοπλιστούν με μια σειρά από πιθανά αξεσουάρ – το εύρος καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών μουσαμά, συστημάτων θέρμανσης και φωτισμού και ατομικής επίπλωσης, καθώς και πολλά άλλα.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη σωστή σειρά B-TENT για εσάς; Επικοινωνήστε μαζί μας - η ομάδα των ειδικών μας θα χαρεί να σας συμβουλεύσει!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΝΤΑ RÖDER B-TENT-ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΥΧΩΡΗ

RÖDER B-TENT-ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΥΧΩΡΗ

Είτε πρόκειται για μια επιτυχημένη εμπορική έκθεση, για ένα υπέροχο βραδινό γκαλά ή για συναυλία, η μεγάλη σκηνή από τη σειρά B-TENT αφήνει μια ιδιαίτερη εντύπωση στους διοργανωτές εκδηλώσεων καθώς και στους επισκέπτες. Αυτή η αίθουσα τέντας σχεδιάστηκε σύμφωνα με το DIN EN 13782 και διαθέτει εντυπωσιακά δοκιμασμένη σταθερότητα και πολλές επιλογές σχεδίασης. Στη μεγάλη B-TENT μπορούν να τοποθετηθούν συμπαγή στοιχεία πρόσοψης από γυαλί, αλουμίνιο ή PVC, καθώς και εκτεταμένα συστήματα φωτισμού, ήχου και κλιματισμού.

Επιπλέον, θα βρείτε μια λίστα με βασικές πληροφορίες και διαστάσεις για τα προϊόντα B-TENT Large Marquee. Εάν χρειάζεστε πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στο φύλλο τεχνικών πληροφοριών.

RÖDER B-TENT ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΣΗΜΕΙΟ – ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

RÖDER B-TENT ΤΕΝΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΣΗΜΕΙΟ – ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Η μεγάλη τέντα με ψηλή κορυφή από τη σειρά B-TENT της RÖDER είναι μια εντυπωσιακή χωροταξική λύση με ξεχωριστό χαρακτηριστικό την ψηλή οροφή που φαίνεται από μακριά και είναι διαθέσιμη σε πλάτος καθαρού ανοίγματος 15 ή 20 μέτρων, παρέχοντας πολύ χώρο για οποιαδήποτε περίπτωση!

Θα βρείτε λίστα με βασικές πληροφορίες και διαστάσεις για την μεγάλη τέντα με ψηλή κορυδή από τη σειρά B-TENT. Εάν χρειάζεστε πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στο φυλλάδιο τεχνικών δεδομένων.

RÖDER B-TENT ΟΧΤΑΓΩΝΗ ΤΕΝΤΑ ΚΟΜΨΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

RÖDER B-TENT ΟΧΤΑΓΩΝΗ ΤΕΝΤΑ

Η οκταγωνική τέντα RÖDER B-TENT συνδυάζει στυλ και κομψότητα με άφθονο χώρο. Ως κινητός χώρος εκδηλώσεων, η οκταγωνική τέντα διαθέτει μια σειρά από δυνατότητες προσαρμογής, με αποκλειστική και ελκυστική εμφάνιση. Για να καλύψει ιδιαίτερα μεγάλες απαιτήσεις χώρου, η οκταγωνική τέντα B-TENT μπορεί να επεκταθεί με αρθρώσεις σε  διαστάσεις πέντε μέτρων κατά περίπτωση.

Θα βρείτε  λίστα με βασικές πληροφορίες και διαστάσεις για την οκταγωνική τέντα από τη σειρά B-TENT. Εάν χρειάζεστε πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στο φυλλάδιο τεχνικών δεδομένων.

RÖDER B-TENT ΔΕΚΑΓΩΝΗ ΤΕΝΤΑ ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΕΣ

RÖDER B-TENT ΔΕΚΑΓΩΝΗ ΤΕΝΤΑ

Με πλάτος ανοίγματος 25 μέτρων, η δεκαγωνική τέντα από τη σειρά B-TENT της RÖDER ικανοποιεί τις πιο απαιτητικές ανάγκες  χώρου. Είτε σχεδιάζετε μια επέτειο εταιρείας, ένα προσωρινό εστιατόριο ή αθλητική εκδήλωση, ο κομψός σχεδιασμός και τα υλικά υψηλής ποιότητας της δεκαγωνικής τέντας προσδίδουν αίγλη σε κάθε εκδήλωση. Η ήδη τεράστια τέντα μπορεί ακόμη και να επεκταθεί όπως επιθυμείτε, προκειμένου να φιλοξενήσει τον μέγιστο αριθμό παρευρισκόμενων με ασφάλεια και άνεση.

Θα βρείτε λίστα με βασικές πληροφορίες και διαστάσεις για την δεκαγωνική τέντα από τη σειρά B-TENT. Εάν χρειάζεστε πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στο φυλλάδιο τεχνικών δεδομένων.

RÖDER B-TENT ΔΩΔΕΚΑΓΩΝΗ ΤΕΝΤΑ Ο ΠΟΛΥΠΡΩΣΟΠΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ

RÖDER B-TENT ΔΩΔΕΚΑΓΩΝΗ ΤΕΝΤΑ

Με πλάτος ανοίγματος 30 μέτρων, η δωδεκαγωνική τέντα B-TENT της RÖDER μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις μέγιστης κλίμακας. Ο εκτεταμένος χώρος δεν είναι, φυσικά, το μόνο πράγμα που προσφέρει η δωδεκαγωνική τέντα – παρέχει επίσης μια σειρά από δυνατότητες προσαρμογής. Εκτός από ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις φωτισμού και ήχου, διακοσμητικά διαχωριστικά στοιχεία και μεγάλη γκάμα αντικειμένων επίπλωσης, μπορούν επίσης να τοποθετηθούν συμπαγή στοιχεία πρόσοψης από γυαλί, αλουμίνιο ή PVC.

θα βρείτε λίστα με βασικές πληροφορίες και διαστάσεις για την τυπική δωδεκαγωνική τέντα από τη σειρά B-TENT. Εάν χρειάζεστε πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στο φυλλάδιο τεχνικών δεδομένων.

RÖDER B-TENT BODEGA ΤΕΝΤΑ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΣΤΥΛ

RÖDER B-TENT BODEGA ΤΕΝΤΑ

Ακόμη και μια μεγάλης κλίμακας εκδήλωση επωφελείται από μια κομψή, στυλάτη ατμόσφαιρα: η μεγάλη τέντα B-TENT Bodega συνδυάζει έναν εξαιρετικά μεγάλο χώρο με μια στρογγυλεμένη οροφή που αντιγράφει ένα παραδοσιακό θολωτό κελάρι ισπανικού στιλ. Με πλάτος ανοίγματος είτε 15 είτε 20 μέτρων, η Bodega προσφέρει πολύ χώρο για βραδινά γκαλά, παρουσιάσεις προϊόντων και αθλητικές ή μουσικές εκδηλώσεις.

Θα βρείτε λίστα με βασικές πληροφορίες και διαστάσεις για την τέντα Bodega από τη σειρά B-TENT. Εάν χρειάζεστε πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στο φυλλάδιο τεχνικών δεδομένων.