Η ΣΕΙΡΑ S-TENT –ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ, ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η premium σειρά S-TENT του Ομίλου RÖDER είναι η «go-to» σειρά, για εκδηλώσεις με συγκεκριμένο επίπεδο κλάσης και σε ένα περιβάλλον «αποκλειστικής» αισθητικής. Σε αυτήν την «business class» σειρά τέντας, η RÖDER συνδυάζει τη διάταξη των ευρύχωρων δωματίων με έναν μοντέρνο σχεδιασμό που εγγυάται ένα συγκεκριμένο κύρος. Ο κυβικός σχεδιασμός τους φιλοξενεί πολυτελείς προσόψεις παραθύρων, βεράντες, γκαλερί και πολλά άλλα ασυνήθιστα στοιχεία που φωνάζουν «premium».

Ένα άλλο ιδιαίτερο και μοντέρνο χαρακτηριστικό της σειράς πλαισίων S-TENT είναι η χρήση στοιχείων θερμικής οροφής με αέρα, τα οποία δημιουργούν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα στους εσωτερικούς χώρους και μειώνουν την ποσότητα ενέργειας που καταναλώνεται από το σύστημα κλιματισμού που χρησιμοποιείται.

Είναι επίσης δυνατό να συμπληρώσουμε την αποκλειστική ατμόσφαιρα που παρέχουν οι premium τέντες μας με πολλά άλλα στοιχεία, με επιλογές όπως τα πιο πρόσφατα συστήματα κλιματισμού και φωτισμού, ένα αρθρωτό σύστημα προσόψεων και μεμονωμένες δομές σκαλωσιάς.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη τέντα S-TENT για τις ανάγκες σας.

THE RÖDER S-TENTS SOLUTION – ΥΨΗΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ

ΤΕΝΤΑ RÖDER S-TENTS SOLUTION CLASSIC

Μια κλασική αρχιτεκτονική λύση που καθορίζει τις τάσεις στην κατασκευή κινητών σκηνών και αιθουσών: η κλασική αίθουσα εκδηλώσεων Solution του Ομίλου RÖDER από τη σειρά S-TENT εντυπωσιάζει τους θεατές ακόμη και με την πρώτη ματιά με το κυβικό σχήμα και τις μεγάλες προσόψεις παραθύρων, που επιτρέπουν στο φως της ημέρας να φωτίζει το εσωτερικό της αίθουσας. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο Solution classic πληρούν τις πιο σκληρές απαιτήσεις ποιότητας, ενώ ο αρθρωτός σχεδιασμός του επιτρέπει άφθονο πεδίο για επεκτάσεις και όσο χώρο χρειάζεστε. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σάς βοηθούν να πραγματοποιείτε επιτυχημένες εκδηλώσεις που οι καλεσμένοι σας δεν θα ξεχάσουν εύκολα.

ΟΙ RÖDER S-TENTS SOLUTION PLUS - ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΑ

ΤΕΝΤΕΣ RÖDER S-TENTS SOLUTION PLUS

Η αίθουσα εκδηλώσεων Solution plus της RÖDER παρέχει άφθονο χώρο σε δύο επίπεδα και επομένως είναι ιδανική για τη διοργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων, εκδηλώσεων πωλήσεων και οποιωνδήποτε άλλων έργων που απαιτούν έναν καλά διαμορφωμένο χώρο. Με πλάτος ανοίγματος από 10 έως 30 μέτρα, Η Solution plus έχει τη δυνατότητα για μεγάλους αριθμούς επισκεπτών και διασφαλίζει ότι οι χώροι είναι άνετοι και ασφαλείς. Προαιρετικά, αποκλειστικές προσόψεις από γυαλί-αλουμίνιο, συστήματα φωτισμού και κλιματισμού και κατάλληλα έπιπλα προσθέτουν στην κομψή εμφάνιση αυτής της αίθουσας εκδηλώσεων.