ΤΕΝΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ

Οι H-TENTS της RÖDER είναι ιδανικές για μικρές έως μεσαίες εκδηλώσεις. Συνδυάζουν μια μοντέρνα εμφάνιση σε διάφορα μεγέθη με γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση. Όπως σχεδόν όλα τα συστήματα τεντών RÖDER, η σειρά H-TENT μπορεί επίσης να ρυθμιστεί εκτενώς και να προσαρμοστεί ως προς τα πλάτη, τα μήκη και τα ύψη. Αυτός ο υψηλός βαθμός ευελιξίας καθιστά δυνατή την εγκατάσταση των H-TENTS σχεδόν σε οποιαδήποτε πιθανή θέση. Τα υλικά υψηλής ποιότητας και η στατικά ελεγμένη σταθερότητα εξασφαλίζουν ασφάλεια και ανθεκτικότητα.

Η γκάμα αξεσουάρ για τη σειρά H-TENT περιλαμβάνει μια σειρά προαιρετικών εξαρτημάτων, από συστήματα δαπέδων και ειδικές κατασκευές κουφωμάτων, πόρτες και στοιχεία πρόσοψης μέχρι συστήματα θέρμανσης και φωτισμού.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν H-TENT για την εκδήλωσή σας.

Η RÖDER H-TENT HOLIDAY PARTY ΤΕΝΤΑ-ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ

ΤΕΝΤΑ RÖDER HOLIDAY PARTY

Μία σκηνή για σχεδόν οποιαδήποτε χρήση: η σκηνή διακοπών της RÖDER μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει σε κάθε επιθυμητή περίπτωση. Το πλάτος ανοίγματος μεταξύ τεσσάρων και δέκα μέτρων και οι προαιρετικές αρθρωτές διαστάσεις 3 ή 5 μέτρων, καθιστούν δυνατή τη δημιουργία χώρων που μπορούν εύκολα να επεκταθούν – όπως όλα τα συστήματα σκηνής RÖDER. ΟΙ πολλές λεπτομέρειες και ο μεγάλος βαθμός σχεδιαστικής ελευθερίας κατά την ενσωμάτωση τεχνικών και διακοσμητικών στοιχείων, καθιστούν τη σκηνή διακοπών μια κλασική, ευέλικτη επιλογή.

Επιπλέον, θα βρείτε μια λίστα με βασικές πληροφορίες και διαστάσεις για τη στάνταρ τέντα Holiday party. Εάν χρειάζεστε πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στο φύλλο τεχνικών δεδομένων.

Η RÖDER W-TENT GIGA UNO MARQUEE – Η κομψότητα συναντά την ευελιξία.