RÖDER PAGODA ΤΕΝΤΕΣ C-TENTS

Οι τέντες C-TENTS της RÖDER εντυπωσιάζουν με συμπαγείς διαστάσεις με καλή διαθεσιμότητα χώρου, μεγάλη δυνατότητα επέκτασης και ελκυστική εμφάνιση. Όλες οι τέντες της σειράς C-TENTS μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ιδιαίτερες κατασκευές. Ο συνδυασμός με άλλες σκηνές της RÖDER είναι επίσης δυνατός. Ο διαθέσιμος χώρος μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στον αναμενόμενο αριθμό ατόμων.

Οι τέντες από τη σειρά C-TENT είναι χαρακτηριστικές για την ευκολία συναρμολόγησης και τη στατικά ελεγμένη σταθερότητά τους. Διατίθεται μια ολοκληρωμένη γκάμα αξεσουάρ που επιτρέπει στις σκηνές να χρησιμοποιούνται σε μια σειρά από διαφορετικές περιστάσεις.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά C-TENT.

Η ΤΕΝΤΑ RÖDER C-TENT HIGHLIGHT PAGODA– ΚΟΜΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΗ

ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Η RÖDER χρησιμοποιεί αλουμίνιο για τις παγόδες - όπως και για κάθε άλλη σκηνή που μπορείτε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε. Το αλουμίνιο διακρίνεται για τις αντοχές του στην διάβρωση. Οι κατασκευές μας είναι επικαλυμμένες με πρόσθετο κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και έχουν αυστηρές προδιαγραφές για τις ιδιότητες του υλικού.

ΕΙΔΙΚΟ ΚΡΑΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Το αλουμίνιο έχει ένα προστατευτικό στρώμα οξειδίου. Χρησιμοποιούμε ένα πρόσθετο κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας, το οποίο προορίζεται για την υποστήριξη της αντοχής, της ψυχρής μορφοποίησης και την αντιμετώπιση της  διάβρωσης. Κατά την παραγωγή, διασφαλίζουμε ότι εργαζόμαστε με χημικά επεξεργασίας φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς χρώμιο.

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

 • Έλεγχος υλικού από την ράβδο μέχρι το τελικό προφίλ
 • Το αλουμίνιο δεν σκουριάζει
 • Ομοιόμορφο ανοδιωμένο πάχος
 • Συνεργασία με καταξιωμένους προμηθευτές για την εξασφάλιση σταθερής ποιότητας

ΠΑΝΙΑ PVC ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑ

Η RÖDER συνεργάζεται στενά με τους κορυφαίους κατασκευαστές βιομηχανικών πανιών, σύνθετων υλικών και προφίλ αλουμινίου στον κόσμο. Συνδυάζουν καινοτόμα χαρακτηριστικά και ασυμβίβαστη ποιότητα, ανεξαρτήτως από το μέγεθος που επιλέγετε για τις παγόδες μας (π.χ. σκηνή παγόδας RÖDER 5x5 m), τις σκηνές και τις αίθουσες μας για βιομηχανία, εκδηλώσεις και δραστηριότητες κάθε είδους. Ξεπερνούν τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας για μέγιστη αντοχή - ακόμη και σε συνεχή χρήση. Σε σύγκριση με το επικαλυμμένο πολυεστερικό υλικό των κοινών μουσαμάδων οροφής, είναι πολύ πιο στερεά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

 • Πολύ μεγάλο βάρος σε g/m, επομένως υψηλή αντοχή
 • Δοκιμασμένο σύμφωνα με το EN ISO 2286-2
 • Αδιάβροχο
 • Επιβραδυντικά φλόγας
 • Αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και χρωματική συνέπεια
 • Ημιδιαφανή Πανιά
 • Εύκολος καθαρισμός επίστρωσης, εύκολο να σκουπιστεί

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ.

Ζήστε αξέχαστες υπαίθριες εκδηλώσεις με την παγόδα C-Tent Highlight. Αυτό το προϊόν εντυπωσιάζει με την εξαιρετική ποιότητα και την αξιοπιστία του. Η ομάδα σέρβις μας είναι πάντα διαθέσιμη για να διασφαλίσει ότι θα ξεπεραστούν οι προσδοκίες σας.

ΚΟΜΨΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Επιλέξτε την Παγόδα C-Tent Highlight - μια τέντα με στυλ και λειτουργικότητα. Με τον κομψό σχεδιασμό της, είναι τραβάει τα βλέμματα σε κάθε εκδήλωση. Η C-Tent είναι υπέροχη οπτικά και με ευέλικτες σχεδιαστικές επιλογές. Είτε για πάρτι στον κήπο, είτε για εταιρικές εκδηλώσεις ή γάμους, προσαρμόζεται τέλεια στις ανάγκες σας.

Με την C-Tent Highlight Pagoda, επιλέγετε ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας. Αναβαθμίστε την εκδήλωσή σας και καταπλήξτε τους καλεσμένους σας. Παράγουμε μια επαγγελματική σκηνή παγόδας για τους πελάτες μας. Ζήστε τον μοναδικό συνδυασμό κομψότητας, λειτουργικότητας και μοναδικότητας. Επιλέξτε την C-Tent Highlight Pagoda - για γεγονότα που θα μείνουν αξέχαστα.

ΠΟΙΕΣ ΤΕΝΤΕΣ PAGODA PARTY ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ

Μπορείτε να αποκτήσετε την παγόδα μας σε διάφορα σχέδια. Έχετε ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να διαλέξετε: Το portfolio ποικίλλει από στοιχεία πρόσοψης, ειδικές πόρτες, διάφορες παραλλαγές πανιών και δαπέδων, συστήματα θέρμανσης και φωτισμού. Μπορείτε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε την παγόδα με πάτωμα.

ΣΤΥΛΑΤΟΙ ΓΑΜΟΙ

Σχεδιάζετε γάμο; Σε έναν γάμο ή σε ένα πάρτι με τέντες παγόδα σας προσφέρεται μία γκάμα επιλογών  σε μεγέθη και συνδυασμούς για να δημιουργήσετε το σκηνικό που επιθυμείτε. Με επαρκή χώρο, ο συνδυασμός που θα επιλέξετε μπορεί να δημιουργήσει μια αρμονική και αποκλειστική συνολική εμφάνιση για την εκδήλωσή σας.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΓΟΔΑΣ

Για εκδηλώσεις που απαιτούν ιδιαίτερα μεγάλο χώρο, πολλές σκηνές παγόδας - καθώς και άλλα μοντέλα τεντών από το portfolio της RÖDER - μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό σύνολο τεντών. Οι διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές και το καινοτόμο αρθρωτό σύστημα αφήνουν σχεδόν ατελείωτο χώρο για δημιουργικότητα χωρίς να μειώνουν την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα  ευέλικτων λύσεων χώρου.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ

Η παγόδα C-Tent Highlight σας προσφέρει ευελιξία όπως καμία άλλη. Με μια ποικιλία επιλογών μεγέθους, μπορείτε να προσαρμόσετε τον χώρο ακριβώς στις ανάγκες σας. Η παγόδα C-Tent Highlight προσφέρει επίσης πολλές επιλογές επέκτασης. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον πλευρικούς τοίχους, πόρτες ή ακόμα και μια εξέδρα για να μεγιστοποιήσετε το χώρο σας.

ΣΤΕΓΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΕΣ - ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Η C-Tent Highlight Pagoda είναι ο τέλειος σύντροφός σας για υπαίθριες εκδηλώσεις. Η ανθεκτική και στιβαρή της ποιότητα την καθιστά ιδανική για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Δεν είναι μόνο πρακτική, αλλά και κομψή. Η Highlight Pagoda προσφέρει βέλτιστη προστασία από τον ήλιο, τον άνεμο και τη βροχή και είναι εντυπωσιακή σε κάθε εκδήλωση.

Χάρη στην υψηλής ποιότητας κατασκευή της, είναι ιδιαίτερα ανθεκτική.

ΔΙΑΘΕΣΗΜΑ ΜΕΓΕΘΗ

Τέντα Pagoda 3x3 m

Πλευρικό Ύψος 2.30 m

Ύψος κορυφογραμμής 2.99 m

Κεντρικό ύψος 3.96 m

Τέντα Pagoda 4x4 m

Πλευρικό Ύψος 2.30 m

Ύψος κορυφογραμμής 3.22 m

Κεντρικό ύψος 4.58 m

Τέντα Pagoda 5x5 m

Πλευρικό Ύψος 2.30 m

Ύψος κορυφογραμμής 3.45 m

Κεντρικό ύψος 5.16 m

Τέντα Pagoda 8x8 m

 

Πλευρικά Ύψη 2.40 m/3.00 m

Ύψη κορυφογραμμής

3.82 m/4.48 m

Κεντρικά ύψη 6.22 m/6.82 m

Τέντα Pagoda 10x10 m

Πλευρικά Ύψη 2.40 m/3.00 m

Ύψη κορυφογραμμής

4.22 m/4.85 m

Κεντρικά ύψη 6.59 m/7.19 m

ΑΠΛΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ

Ζήστε την ευκολία συναρμολόγησης με την παγόδα C-Tent Highlight! Αυτή η τέντα έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολη στη συναρμολόγηση και τη μεταφορά. Χωρίς περίπλοκες οδηγίες ή βαρύ εξοπλισμό - η C-Tent Highlight Pagoda είναι εύκολη στη εγκατάστασή της. Η αποσυναρμολόγηση και η μεταφορά είναι εξίσου εύκολες.

Μην ανησυχείτε, η αποσυναρμολόγηση είναι εξίσου εύκολη. Επιπλέον, η μεταφορά της είναι παιχνιδάκι, είτε την χρησιμοποιήσετε στην επόμενη εκδήλωση είτε απλά την αποθηκεύσετε. Με την C-Tent Highlight Pagoda, θα έχετε πάντα εύκολη συναρμολόγηση και άνετη χρήση. Δοκιμάστε τη και ζήστε τη διαφορά!

Οι τέντες RÖDER μπορούν να προσαρμοστούν στις ακριβείς απαιτήσεις σας και να προσφέρουν άφθονο χώρο για την εκδήλωσή σας, είτε σχεδιάζετε ένα πάρτι για τους πελάτες και τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σας είτε μια μεγάλη εκδήλωση για δέκα χιλιάδες επισκέπτες.

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τα συστήματα σκηνής μας; Κάντε κλικ εδώ για τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις!